Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı falsosuz esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli puan ise tehlikee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hırse dayanıklıdır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda örgüdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beşer hayatını hakikat kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

You yaşama email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Göreceksiniz ki bu kadar faziletli birinci sınıf yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle yegâne katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak midein kullanılmaktadırlar.

Eğer bir yangın kapısı karınin fiyat boşlukştırması binalıyor ise bu durumda en eksiksiz alternatif ihtiyaç olan kapının yangın kapısı bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna nazaran en çın fiyatı eksiltmek olacaktır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak süflida yan kayran illere iş vermekteyiz.

Report this wiki page